Info

Ateljé Tuhkimotarina on perustettu marraskuussa 2013. Ateljée sijaitsee Helsingin Vallilassa ja se on erikoistunut hää- ja juhla-asujen valmistukseen.
Marraskuussa 2016 Tuhkimotarina-perhe kasvoi verkkokaupalla.

Liikkeemme sijaitsee Sturenkadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hämeentietä kulkevat bussit ja ratikat pysähtyvät ihan kivenheiton päähän, eikä Mäkelänkadultakaan ole pitkä kävelymatka. Lisäksi bussi 70t pysähtyy käytännössä oven eteen.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla shop@ateljetuhkimotarina.fi. Hintatiedusteluissa kannattaa aina laittaa referenssikuvia mukaan, niin pystymme paremmin antamaan arvion.
Voit myös varata sovitusajan puhelimitse numerosta 0503836803. Olemme paikalla ma-to 12-18. Huomioithan, että emme pysty vastaamaan puhelimeen jos meillä on asiakas. Laita tällöin viesti perään, niin soitamme takaisin.

Palvelemme aina ensisijaisesti ajan varannutta asiakasta, jos siis tulet ilman aikaa, varauduthan odottelemaan hetki.

Olen Heidi Tuisku, Ateljé Tuhkimotarinan perustaja ja omistaja. Olen valmistunut pukuompelijaksi Helsingin palvelualojen oppilaitoksesta (nyk. Stadin ammattioppilaitos) vuonna 2010 ja tehnyt Stadin aikuisopistossa Ompelijamestarin erikoisammattitutkinnon vuonna 2015.

Olen työskennellyt hääpukujen parissa vuodesta 2008 ensin keskittyen myyntiin ja korjausompeluun. Vuonna 2010 perustin ensin toiminimen ja aloin tekemään mittatilauspukuja. Olen ommellut 17-vuotiaasta asti, tuolloin tein ensimmäisen isomman ompeluprojektini, kun valmistin oman wanhojentanssipukuni.

Teen vuosittain useita kymmeniä hää- ja juhlapukuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Tärkeintä minulle on se, että asiakas saa juuri itselleen täydellisen ja toiveet täyttävän puvun. Lähtökohtana suunnittelussa on siis aina asiakkaan visio, mutta jokaisessa puvussa näkyy kuitenkin oma kädenjälkeni. Teen myös omaa hääpukumallistoa.

"I make your wedding dress dreams come true."

Sähköposti: info@heidituisku.fi